Vitaminen & Mineralen

Voel je gezond en fit met gevarieerde voeding met voldoende vitaminen en mineralen! Je lichaam heeft dagelijks vitaminen en mineralen nodig om te kunnen functioneren. Ook spelen ze een cruciale rol bij de energiestofwisseling. Omdat je lichaam de meeste vitaminen en mineralen niet zelf aan kan maken, is het belangrijk om ze iedere dag binnen te krijgen via je voeding. De ene dag lukt dat beter dan de andere dag. De producten van Dagravit kunnen dan uitkomst bieden als aanvulling op je dagelijkse voeding.

Jouw gezondheid

Haal alles uit je dag! Lees hier over hoe je kunt zorgen voor een goede weerstand en een gebalanceerde energiehuishouding, hoe je sterke botten kan behouden en wat goed voor jou en jouw baby is tijdens je zwangerschap.

Bekijk

Vitaminen

Vitaminen zijn onmisbaar bij veel processen die zich dagelijks afspelen in je lichaam, zoals groei, herstel, goed functioneren van het lichaam en het in stand houden van een goede gezondheid. Het lichaam kan ze niet altijd of niet in voldoende mate zelf maken en is daarvoor aangewezen op de voeding. Benieuwd naar de belangrijkste vitaminen en hun werking?

Bekijk

Mineralen

Mineralen zijn stoffen die het lichaam nodig heeft, maar ze niet zelf kan aanmaken. Wat dacht je van  natrium, calcium, magnesium, kalium, fosfor en chloride? Stuk voor stuk mineralen waarvan is bewezen dat ze noodzakelijk zijn om je lichaam gezond te houden. Benieuwd naar de belangrijkste mineralen en hun werking?

Klik hier

Overige ingrediënten

Op zoek naar informatie over andere ingrediënten?

Klik hier en lees verder

Visie van Dagravit

HAAL ALLES UIT JE DAG! Gezond en bewust eten, voldoende beweging, goed slapen. De ene dag lukt dat beter dan de andere dag. Met Dagravit ben je verzekerd van een optimale aanvulling van vitaminen en mineralen op je dagelijkse voeding. Hoe je dag er ook uit ziet. Dat doen we al sinds 1946 en dat blijven we doen met vitaminen en mineralen die passen bij jouw levensfase. Zodat jij je goed blijft voelen en alles uit je dag kunt halen.