Multivitaminen

Multivitaminen zijn een voedingssupplement als aanvulling op je dagelijkse voeding. Het bevat een combinatie van vitaminen en mineralen zoals vitamine D, vitamine B12 en magnesium. Dagravit heeft multivitaminen speciaal afgestemd op je levensfase: kinderen van 3-5 jaar, 6-12 jaar en voor tieners. Daarnaast zijn er producten voor volwassenen en speciaal voor 50 en 60-plussers.

Bekijk product

Kinderen

Kinderen zijn volop in beweging. Ze groeien hard, zijn druk op school en spelen veel. Als opgroeiende tiener komt er veel in een stroomversnelling. Je lichaam groeit, je hormoonhuishouding verandert en ook qua leerprestaties wordt er meer van je verwacht. Vitaminen en mineralen zijn belangrijk ter ondersteuning van de groei, weerstand en het energieniveau. Gezond en gevarieerd eten is daarbij essentieel. De ene dag lukt dat beter dan de andere. Een aanvulling afgestemd op de leeftijd kan dan wenselijk zijn. Zodat je kind zich elke dag goed blijft voelen en alles uit de dag kan halen.

Bekijk product

Volwassenen

Gezond en bewust eten, voldoende beweging, goed slapen. De ene dag lukt dat beter dan de andere dag. Een multivitaminen is een aanvulling op je dagelijkse voeding zodat jij alles uit je dag kunt halen. Totaal 30 Multivitaminen is een voedingssupplement met 30 belangrijke vitaminen, mineralen, plantenextracten en andere nutriënten ter ondersteuning van het afweersysteem en goed voor de energiehuishouding.

Bekijk product

Senioren

Als we ouder worden, verandert onze behoefte aan voedingsstoffen. Het is daarom belangrijk dagelijks de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen via voeding binnen te krijgen. De ene dag lukt dat beter dan de andere. Een aanvulling kan dan wenselijk zijn. Vitaminen en mineralen kunnen de weerstand, het geheugen en concentratie ondersteunen en dragen bij aan de geestelijke veerkracht.

Bekijk product