Dagravit Natural Zwanger Compleet & Dagravit Natural Mama Energie

Zo natuurlijk mogelijk, zonder kunstmatige toevoegingen.

Het moederschap is het mooiste wat er is. De liefde voor je kindje is enorm en onbeschrijflijk vanaf de geboorte. Je doet er alles aan om zo goed mogelijk voor je baby te zorgen, maar het is belangrijk dat je jezelf hierbij niet vergeet. Er gebeurt van alles in het lichaam als je zwanger bent of moeder wordt. Beweging, rust en voeding met vitaminen en mineralen spelen een belangrijke rol voor een gezond lichaam. Voor, tijdens en na je zwangerschap kunnen extra vitaminen en mineralen een welkome aanvulling zijn op je dagelijkse voeding.
Dagravit Natural Zwanger Compleet en Dagravit Natural Mama Energie kunnen jou die extra vitaminen en mineralen bieden.

Producten

Logo
Natural Zwanger Compleet Multivitaminen
Compleet

Goed voor de
ontwikkeling van de baby
door Foliumzuur

Natural Mama Energie Multivitaminen
Energie

Ondersteund je
energieniveau door IJzer

Logo

Vitaminen en mineralen bij kinderwens, zwangerschap en kersverse mama

Nu je zwanger bent en straks een kersverse mama bent, kan je lichaam wel een steuntje in de rug gebruiken. Tijdens je zwangerschap is bijvoorbeeld foliumzuur (vitamine B11) een hele belangrijke vitamine voor de ontwikkeling van je baby en misschien heb je behoefte aan extra energie bij vermoeidheid na de bevalling middels ijzer en magnesium. Wij helpen je met de belangrijkste vitaminen en mineralen voor deze levensfasen op een rijtje te zetten:

Foliumzuur

Foliumzuur (vitamine B11) draagt bij tot de vorming van de placenta en de groei van je kindje. Daarom adviseert de Gezondheidsraad, om naast de voeding, dagelijks 400 microgram foliumzuur te slikken tot de tiende week van je zwangerschap. Dagravit Natural Zwanger Compleet bevat deze extra hoeveelheid foliumzuur.

Vitamine D

Vitamine D en zwangerschap: als je zwanger bent is het advies om elke dag 10 microgram vitamine D extra te slikken. Vitamine D helpt bij de celdeling en draagt bij aan het behoud van sterke botten. Dagravit Natural Zwanger Compleet en Dagravit Natural Mama Energie bevatten deze extra hoeveelheid Vitamine D3.

Omega 3

Je bent wel of geen fan van vis. Zeker als je zwanger bent kan je moeite hebben met het eten van vis. De gezondheidsraad adviseert om twee keer per week vis te eten, waarvan een keer zeker vette vis. Lukt het niet altij¬d om dit advies te volgen, dan kan aanvulling op de voeding raadzaam zij¬n. Daarom bevatten Dagravit Natural Zwanger Compleet en Dagravit Natural Mama Energie een bron van vegan omega. Het bevat geen vissmaak.

Bètacaroteen

Bètacaroteen wordt in het lichaam omgezet naar vitamine A. Allereerst: je lichaam kan niet zonder vitamine A. Vitamine A is bijvoorbeeld belangrijk voor het gezichtsvermogen en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Zorg dus dat je voldoende vitamine A via je voeding binnenkrijgt. Handig: je lichaam maakt alleen de hoeveelheid vitamine A uit bètacaroteen die het nodig heeft. Je kunt door veel bètacaroteen in je voeding dus niet teveel vitamine A via je voeding binnenkrijgt. Dit geldt ook voor een voedingssupplement met bètacaroteen. Dagravit Natural Zwanger Compleet en Dagravit Natural Mama Energie bevatten betacaroteen.

Calcium

Als jij iedere dag zorgt voor genoeg calcium in je voeding, profiteren jij en de kleine in je buik daarvan. Tijdens de zwangerschap groeien en ontwikkelen de botten van je kind zich al. Botten zijn opgebouwd uit calcium en dat kan ons lichaam niet zelf maken. De calcium die jij nu via je eten binnenkrijgt, wordt gebruikt voor de opbouw van de botten van je baby. Maar het speelt ook een rol bij de celdeling en het draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Belangrijk voor je baby dus!
Dagravit Natural Zwanger Compleet en Dagravit Natural Mama Energie bevatten Calcium.

De vriendschap tussen calcium en vitamine D

Feit: vitamine D draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen. Daarom bevatten Dagravit Natural Zwanger Compleet en Dagravit Natural Mama Energie vitamine D en calcium.

De 10 beste VOEDINGSTIPS
voor als je zwanger bent

Zo natuurlijk mogelijk voor jou en je baby

Wil je zo natuurlijk mogelijk en geen toevoegingen zoals kleur, geur en smaakstoffen .Met Dagravit Natural Zwanger Compleet en Dagravit Natural Mama Energie ben je verzekerd van een optimale aanvulling voor jezelf en je baby.
Het bevat een unieke mix van essentiële vitaminen en mineralen (o.a. extra foliumzuur, vitamine D3 en een bron van vegan omega), gecombineerd met een speciale mix van fruit-, groenten-, algen- en kruidenextracten.
Zo kun jij met een gerust gevoel genieten van je zwangerschap en van het moederschap.

Natural Zwanger Compleet Multivitaminen
Compleet
Natural Mama Energie Multivitaminen
Energie